Φόβοι πως ο Γκερέρο μπορεί να χάσει τα επόμενα ματς

Φόβοι πως ο Γκερέρο μπορεί να χάσει τα επόμενα ματς

Δημήτρης Τομαράς
Φόβοι πως ο Γκερέρο μπορεί να χάσει τα επόμενα ματς

bet365

Η κατάσταση του Γκερέρο εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία και υπάρχει φόβος πως μπορεί να χάσει σε πρώτη φάση τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού μέχρι την διακοπή του Νοεμβρίου λόγω Εθνικών. Νωρίς την Παρασκευή οι εξετάσεις του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νιμ – Σεντ Ετιέν και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ισπανός - όπως διαβάσατε νωρίτερα - τραυματίστηκε στο γόνατό του στο Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός, αντικαταστάθηκε και υπάρχει αγωνία αλλά και φόβοι ακόμα και για σοβαρή ζημιά. Σε πρώτη φάση ότι μπορεί να χάσει όλα τα προσεχή ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και μέχρι την διακοπή του Νοεμβρίου λόγω Εθνικών. Ο παίκτης αναμένεται να κάνει νωρίς το πρωί τις εξετάσεις του για φανεί επακριβώς το πρόβλημά του. Ακολούθως θα υπάρξει και πλήρη εικόνα και ενημέρωση για τον Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα