Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για όλους τους αγώνες του!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για όλους τους αγώνες του!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για όλους τους αγώνες του!

bet365

Παρουσία ξένων διαιτητών σε όλους τους δικούς του αγώνες στη Super League ζήτησε ο Ολυμπιακός στο ΔΣ της ΕΠΟ μέσω του εκπροσώπου του Τάκη Αγραφιώτη. Στον Περέιρα παρέπεμψαν το «ερυθρόλευκο» αίτημα!
Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Αγραφιώτης είπε πως «εμείς θέλουμε διαιτητές από το εξωτερικό σε όλα τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα». Άφησε δε να εννοηθεί πως εάν γινόταν και για όλες τις αναμετρήσεις στην Super League θα ήταν ακόμα πιο καλά. Στον Τάκη Αγραφιώτη, παράγοντα του Ολυμπιακού, απάντησε ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ. Ο Τσέχος παράγοντας - στον οποίο κυρίως απευθύνθηκε ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών - δεν απέρριψε το αίτημα.
Τόνισε όμως είναι κυρίως θέμα της ΚΕΔ και του Βίτορ Μέλο Περέιρα και αφού κάνει και εγγράφως σχετικό αίτημα ο πειραϊκός σύλλογος μπορεί να εξεταστεί άμεσα. «Ζητάμε τότε, την κλήση του Περέιρα στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ. Να έρθει να μας εξηγήσει πόσο ανεξάρτητος είναι και πως κάνει τους ορισμούς…», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάκης Αγραφιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα