Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για το ρολό στον Γκαρθία!

Gazzetta team
Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για το ρολό στον Γκαρθία!

bet365

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στο ματς των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για την ίδια περίοδο.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος πριν από την έναρξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις 25 Φεβρουαρίου του 2018, πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής στον Οσκαρ Γκαρσία, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε πως δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και επισημάνθηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε και εκείνος ένα ρολό ταμειακής μηχανής που πέτυχε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Το δικαστήριο έκρινε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει διαπραχθεί αδίκημα και για αυτό του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή του ενός έτους με αναστολή, ενώ η τιμωρία του δεν είχε να κάνει με τον φάκελο που είχε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και δύο ώρες μετά τη λήξη κάθε αγώνα που θα δίνει σε ομαδικά αθλήματα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο δεν έδωσε το παρών ο Όσκαρ Γκαρθία, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα