Μπουσουλάτζιτς: «Έχω γίνει πιο σταθερός στην Ελλάδα, αισιόδοξοι και για τη νέα σεζόν»

Μπουσουλάτζιτς: «Έχω γίνει πιο σταθερός στην Ελλάδα, αισιόδοξοι και για τη νέα σεζόν»

Νίκος Μαρούδας
Μπουσουλάτζιτς: «Έχω γίνει πιο σταθερός στην Ελλάδα, αισιόδοξοι και για τη νέα σεζόν»

bet365

Συνέντευξη σε Μέσο της Δανίας παραχώρησε ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Ατρόμητου πέρσι και φέτος, αλλά και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η εντυπωσιακή πορεία του Ατρόμητου και την φετινή σεζόν... ανάγκασε τους Δανούς να θυμηθούν τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Ο άσος των Περιστεριωτών, έχει αγωνιστεί στην Οντένσε και το «tipsbladet.dk» επικοινώνησε μαζί του θέλοντας να μάθει πως τα πηγαίνει με τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στη Super League.

Ο «Μπουσού», μίλησε για την τρομερή πορεία του Ατρόμητου και στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και για το πως ζει ο ίδιος στην Ελλάδα και στην ομάδα. Επίσης, αναφέρθηκε και στην κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ καλά και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου που ζει στην Ελλάδα. Φυσικά σε αυτό με βοηθάει ότι τα πάω καλά στο γήπεδο και είμαι με την ομάδα μου στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι, οπότε φέτος πιστεύουμε πιο έντονα πως θα βρεθούμε πάλι στην τέταρτη ή στην πέμπτη θέση. Το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία πως θα πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε όμως μπροστά μας δύσκολους αγώνες με μερικές από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και πρέπει να παρουσιαστούμε και πάλι έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια».

Για την καλή αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου: «Έχουμε έναν προπονητή που είναι πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι. Στην Ελλάδα δεν επικεντρώνονται τόσο στην άμυνα, όμως ο προπονητής μας είναι από την Αυστρία, οπότε πάντα έχει κάτι να μας πει για την άμυνα. Είμαστε πολύ δεμένοι πίσω».

Για το πως νιώθει ο ίδιος στον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ καλά εδώ. Παίζω 90 λεπτά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κι έχω σημαντικό ρόλο στον άξονα. Έχω ευθύνη να οδηγήσω την μπάλα μπροστά και απολαμβάνω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής. Σημαίνει πολλά για εμένα. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και είναι υπέροχο να είσαι μέλος αυτής».

Για το αν έχει βελτιωθεί ο ίδιος στην Ελλάδα: «Έχω γίνει πιο σταθερός στο παιχνίδι μου. Αυτό ήταν σίγουρα κάτι που χρειαζόμουν, καθώς στην Δανία ήμουν σταθερός στις επιδόσεις μου. Ήταν αναγκαίο να προχωρήσω και το έκανα. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι πως ο προπονητής πιστεύει σε εμένα και γνωρίζει τις ικανότητές μου».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν έχω βιώσει άσχημα πράγματα. Παίξαμε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό και σε ένα σημείο της αναμέτρησης υπήρξαν κάποια επεισόδια, αλλά αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχω βιώσει. Σίγουρα υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση στην Ελλάδα και οι άνθρωποι είναι πολύ πιο παθιασμένοι απ' ό,τι στη Δανία. Αυτό οδηγεί κάποιες φορές σε ατυχή περιστατικά, όπως στην περίπτωση του περσινού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μπήκε με το όπλο στο γήπεδο. Σε γενικές γραμμές είναι ήρεμα τα πράγματα και είναι κρίμα αυτό που έγινε για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τους ξένους διαιτητές: «Είναι σίγουρα σημαντική εξέλιξη. Οι Έλληνες διαιτητές είχαν τεράστια πίεση από τους μεγάλους συλλόγους, οπότε είναι μια καλή απόφαση νομίζω».

Για το αν οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους στον Ατρόμητο: «Παίρνω όσα έχω συμφωνήσει. Εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν έχω χάσει ούτε ένα δεκάλεπτο! Γνωρίζω πως το ίδιο συμβαίνει και με τους συμπαίκτες μου. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, κάτι που ούτε εγώ το περίμενα. Είχα έναν συμπαίκτη στη Ντιναμό, ο οποίος γνώριζε τον σύλλογο και με διαβεβαίωσε πως τα πράγμματα που ακούμε για άλλους συλλόγους, δεν ισχύουν στον Ατρόμητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα