Παπαδόπουλος: «Σήμερα όλα αρχίζουν!»

Παπαδόπουλος: «Σήμερα όλα αρχίζουν!»

Παπαδόπουλος: «Σήμερα όλα αρχίζουν!»

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας από την Ολομέλεια της Βουλής για την παραχώρηση 30 στρεμμάτων από το Τ.ΕΘ.Α. στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, παραβρέθηκε μαζί με τον νομικό της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης και ψήφισης από την Ολομέλεια της τροπολογίας, που αφορά την παραχώρηση των 30 στρεμμάτων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Τ.ΕΘ.Α στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας από την Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Εκπροσωπώντας τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. χαιρετίζω τη σημερινή πρωτοβουλία της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου για τη στήριξή τους στη νομοθετική ρύθμιση, που είναι απαραίτητη για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της Τούμπας.

Είμαι ευτυχής, που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αντιλήφθηκε το δίκαιο του αιτήματος του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί από την ίδρυσή του το 1926 έως και σήμερα φωτεινό φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.

Η σημερινή υπερψήφιση της τροπολογίας αποτελεί το πρώτο βήμα προκειμένου ένα όνειρο ετών να πάρει σάρκα και οστά.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποσχόμαστε ότι το νέο γήπεδο. στόχος μας είναι, να αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. που Θα την προβάλλει ακόμα περισσότερο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Τίποτα δεν τελειώνει σήμερα, σήμερα όλα αρχίζουν!

Το τέλος αυτής της διαδρομής Θα είναι το σφύριγμα του διαιτητή στο εναρκτήριο λάκτισμα του πρώτου αγώνα στη νέα Τούμπα…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Α.Ο.Κ».

Best of internet