Ο αιγυπτιακός στρατός «φρενάρει» την επιστροφή του Μόρσι στην ΑΕΛ!

Ο αιγυπτιακός στρατός «φρενάρει» την επιστροφή του Μόρσι στην ΑΕΛ!

Ο αιγυπτιακός στρατός «φρενάρει» την επιστροφή του Μόρσι στην ΑΕΛ!

bet365

O Μπασέμ Μόρσι εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην Αίγυπτο απέχοντας από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΛ, δίχως μάλιστα να φέρει ευθύνη ο σύλλογος του Κάμπου για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πληροφορίες από την Αίγυπτο αναφέρουν πως ο λόγος που ο 26χρονος φορ βρίσκεται στην βορειοαφρικανική χώρα αφορά κάποιες εκκρεμότητες του με τον Αιγυπτιακό Στρατό και σε καμία περίπτωση δεν έχει εμφανίσει τάσεις φυγής.

Ο επιθετικός της Ζάμαλεκ προσπαθεί να διευθετήσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να επιστρέψει στη Λάρισα, ωστόσο όπως αποδεικνύεται η γραφειοκρατία με τον Στρατό απαιτεί αρκετές μέρες προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη άδεια για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ ισχυρίζονται πως η Λάρισα δεν έχει ζητήσει την διακοπή του συμβολαίου με τον Μόρσι και ο τελευταίος τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των «βυσσινί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα