Ντέμης: «Παίζει καλά η ΑΕΚ, λιγότερη γκρίνια με ξένους διαιτητές»

Ντέμης: «Παίζει καλά η ΑΕΚ, λιγότερη γκρίνια με ξένους διαιτητές»

Gazzetta team
Ντέμης: «Παίζει καλά η ΑΕΚ, λιγότερη γκρίνια με ξένους διαιτητές»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του με αφορμή τη νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει στο Open, υποστήριξε ότι το έργο της Ένωσης με τη Μπάγερν θα είναι δύσκολο, όμως περιμένει να έχει καλή απόδοση και να ευχαριστήσει τον κόσμο.

ΑΕΚ - Μπάγερν! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, με αφορμή την νέα εκπομπή του στο Open φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡFM 94.6, όπου μίλησε για το τηλεοπτικό εγχείρημα, αλλά και την ΑΕΚ.

«Θα είναι μια Κυριακάτικη εκπομπή που θα ασχολείται με την Super League. Θα λέμε τη γνώμη μας για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το ποδόσφαιρο. Εδώ και κανά μήνα που ξεκίνησα να μιλάω γι' αυτό το πράγμα. Μου είπανε από την αρχή: Κάντο όπως θέλεις. Το έκανα όπως θα ήθελα να το βλέπω ως τηλεθεατής. Ότι και να ακούστηκε δεν ισχύει. Θα ισχύσει αυτό που θα γίνει και θα το δείτε όλες το προσεχές διάστημα. Θέλω να μιλάνε για μπάλα οι παίκτες. Εγώ βάζω τον εαυτό μου ως τηλεθεατή και έτσι τα σκέφτομαι», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς αποφάσισε να πάει σε ένα κανάλι που ανήκει σε ιδιοκτήτη ομάδας και για το αν αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς της Ένωσης, τόνισε: «Είναι ένα ερώτημα αυτό. Αλλά και την προηγούμενη φορά που πήγα να κάνω εκπομπή στο ραδιόφωνο το ίδιο θέμα υπήρχε. Σκέφτηκα πως είναι περιττό να πω πως πάω εκεί για να κάνω αυτό που θέλω. Και το ραδιόφωνο τότε κάποιον ιδιοκτήτη είχε και έχει ακόμη. Θεωρώ πως ακούγοντας μια άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο, αυτό θα κάνει καλό σε όλους. Άφησα στην άκρη όλα τα άλλα. Όλα τα δεδομένα που ζήτησα τα πήρα πριν ακόμα τα ζητήσω. Σίγουρα θα υπάρχει ένα κομμάτι των ΑΕΚτζήδων που θα έχει απορία. Ένα άλλο κομμάτι έχει αποδείξει πράγματα και ξέρουν. Οσον αφορά το άλλο κομμάτι θα τους λυθεί η απορία μετά από 2-3 εκπομπές που θα δουν. Στους υπόλοιπους θα αρέσει».

Για το ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν, υποστήριξε: «Η Μπάγερν δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά η χειρότερη Μπάγερν είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ παίζει καλά, ήταν εντυπωσιακά καλή στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Περιμένω να έχει μια καλή απόδοση απόψε και να ευχαριστήσει τον κόσμο. Μην έχουμε όμως πολλές απαιτήσεις. Όσο ντεφορμέ και να είναι μια ομάδα σαν την Μπάγερν, είναι πολύ ψηλά ο πήχης», ανέφερε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός και πρόεδρος της «Ένωσης».

Μίλησε επίσης και για το νέο πρωτάθλημα και για το αν έχει εντοπίσει βελτίωση: «Υπάρχει λιγότερη γκρίνια με τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Αν εξαιρέσω τον Ιταλό στο Άρης-ΠΑΟΚ, που ήταν ο χειρότερος και μάλλον ήρθε να κάνει κάτι σαν αγγαρεία αφού σφύριζε από τη σέντρα, οι υπόλοιποι ξένοι διαιτητές ήταν καλοί και πολύ κοντά στις φάσεις. Αυτό είναι καλό από τη μια, κακό όμως για την ελληνική διαιτησία. Είναι όμως και δίκαιο. Η καχυποψία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που υπάρχει. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως γίνονται βίαια επεισόδια και όλοι ασχολούνται με το πώς θα φάνε μικρότερη τιμωρία. Δεν βλέπω να ασχολείται κανένας με το τι έγινε και πώς θα σταματήσει, αλλά βλέπω διοικήσεις, δημοσιογράφους κλπ. να ασχολούνται με τις συνέπειες για τις ομάδες τους. Γνώμη μου είναι πως αν θέλουν οι μεγάλες ομάδες να το τελειώσουν αυτό το θέμα, τελειώνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα