Μάνατζερ του Χατσερίντι: «Ο Εβγέν πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του»

Μάνατζερ του Χατσερίντι: «Ο Εβγέν πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του»

Gazzetta team
Μάνατζερ του Χατσερίντι: «Ο Εβγέν πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του»

bet365

Ο εκ των εκπροσώπων του Εβγέν Χατσερίντι, Ιγκόρ Πιροζένκο, αναφέρθηκε σήμερα στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις και τις τάσεις φυγής του Ουκρανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Αγιαξ – Μπενφίκα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο εκπρόσωπος του Χατσερίντι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα με την απόρριψη απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας από τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι τους Κράτους στην Ουκρανία απαγορεύουν σε κάποιον να έχει διπλή υπηκοότητα. Θα πρέπει να απαρνηθεί τη μία για να αποκτήσει την άλλη.

Πιο αναλυτικά μιλώντας στο Metropolis 95.5 είπε:

Για τη δήλωση του Χατσερίντι περί του χρόνου συμμετοχής: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εάν δεν αγωνίζεται. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φαίνεται. Εξέφρασε ένα συναίσθημα. Δε βλέπω κάποιο θέμα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, δεν κάνει πολιτική ούτε δεύτερες σκέψεις. Εξέφρασε απλά ένα συναίσθημα. Είναι παιδί. Όταν παίζει αισθάνεται καλά ενώ όταν δεν παίζει δεν είναι καλά. Έχει την οικογένεια του εκεί, ο ΠΑΟΚ είναι μια φανταστική ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους. Είναι παιδί και εκφράζει συναισθήματα. Πρέπει να παλέψει. Να αναρωτηθεί γιατί δεν παίζει και να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα».

Για το θέμα με τις επικαλαμίδες με τη Σπαρτάκ Μόσχας: «Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση. Δεν πρέπει να εμπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Ενόχλησε την οικογένεια του Σαββίδη. Πρέπει κάποιος από τον ΠΑΟΚ να τον διδάξει για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και ίσως να είναι και δικό μου λάθος που δεν του εξήγησα».

Για την ελληνική υπηκοότητα: «Στην Ουκρανία δεν επιτρέπει ο νόμος να έχει κάποιος δύο υπηκοότητες. Πρέπει να απαρνηθείς τη μία για να αποκτήσεις την άλλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα