Παράπονα της ΠΑΕ Άρης στην Αστυνομία

Παράπονα της ΠΑΕ Άρης στην Αστυνομία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παράπονα της ΠΑΕ Άρης στην Αστυνομία

bet365

Η ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες φίλοι του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν ο λόγος των παραπάνω της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στο περιθώριο της σημερινής (23/10) σύσκεψης στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τα μέτρα τάξης στον αγώνα Άρης-Ολυμπιακός (4/11, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλοι του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό διότι υπήρξε συνωστισμός των φίλων της ομάδας πίσω από τις κλούβες της Αστυνομίας οι οποίοι είχαν σχηματίσει μεγάλη περίμετρο, με συνέπεια οι θύρες 1 και 2 να μην ανοίξουν εγκαίρως αλλά μετά τις 5:30 το απόγεμα. Κι αυτό διότι οι αποστολές έφθασαν στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν τις 17:30.

Η λύση που προτάθηκε από την ΠΑΕ Άρης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι να ανοίξουν όλες οι θύρες τρεις ώρες πριν τον αγώνα, με εξαίρεση τη θύρα 1 κι όσοι φίλοι της ομάδας έχουν εισιτήριο για τη συγκεκριμένη κερκίδα θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη θύρα 4 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα