Μουνάφο στο gazzetta.gr: «Μαζί θα το ξεπεράσουμε»

Μουνάφο στο gazzetta.gr: «Μαζί θα το ξεπεράσουμε»

bet365

Ενωμένοι. Μ' αυτόν τον τρόπο ο Αστέρας θα ξεπεράσει την κρίση στην οποία βρίσκεται και θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, σύμφωνα με όσα είπε ο Χουάν Μουνάφο στο gazzetta.gr μετά το ματς στο Περιστέρι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το ματς στο Περιστέρι τελειώνει. Ο Αστέρας σε 5ο ματς γνωρίζει την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο κι οι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στο πούλμαν της επιστροφής.

Ο εκ των αρχηγών των Αρκάδων, Χουάν Μουνάφο, σαφώς πικραμένος και για το αυτογκόλ αλλά κυρίως για την ήττα, σχολίασε στο gazzetta.gr:

«Ήταν ένα ματς που βρεθήκαμε πίσω και πάλι από πέναλτι. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το 5ο που δεχόμαστε σε 7 ματς. Δεν λέω ότι δεν ήταν αλλά για ακόμη μια φορά δεχόμαστε γκολ μ' αυτόν τον τρόπο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε, όπως και το ότι θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Εντάξει, έκανα και 'γω ένα λάθος με το αυτογκόλ μου».

Ενα αυτογκόλ που αν το έβαζες σε αντίπαλη εστία θα ήταν ένα πολύ ωραία γκολ.

«Συμβαίνουν αυτά, δυστυχώς έτυχε σ' αυτήν την φάση να είμαι εγώ εκεί. Δεν έβλεπα τι γίνεται πίσω μου, έπρεπε να διώξω και δυστυχώς η μπάλα πήγε στα δίχτυα μας. Έπρεπε να το ξεπεράσουμε γρήγορα και ευτυχώς ισοφαρίσαμε πάλι πολύ γρήγορα. Ενα γκολ στο τέλος όμως μας στέρησε έστω τον έναν βαθμό».

Από δω και πέρα τι πρέπει να αλλάξει;

«Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο πέρα από το να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Εμείς μόνο μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση κι αυτό θα κάνουμε. Όλοι μαζί, ενωμένοι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα