Κάναντι: «Συναρπαστικό παιχνίδι, πιο τυχεροί στο τέλος»

Κάναντι: «Συναρπαστικό παιχνίδι, πιο τυχεροί στο τέλος»

Νίκος Μαρούδας
Κάναντι: «Συναρπαστικό παιχνίδι, πιο τυχεροί στο τέλος»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι, μίλησε για συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, τονίζοντας πως ο Ατρόμητος ήταν πιο τυχερός στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πολύ φλύαροι, θέμα το οποίο το αντιμετωπίζουμε γενικότερα ως ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος κάναμε τα ίδια λάθη που κάνουμε για 6 παιχνίδια. Έχουμε δεχθεί σε 7 παιχνίδια περισσότερα από στατικές φάσεις και πέναλτι, από ό,τι είχαμε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης, είναι δικά μας λάθη. Δεν γίνεται να συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, αλλά ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν εμείς ίσως οι πιο τυχεροί. Στην αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, κάτι που το καταφέραμε από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο ρίσκαραν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ. Δείξαμε χαρακτήρα, προσήλωση, πάθος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα: «Θα πρέπει να το αναλύσουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, οπότε το αποτέλεσμα μετράει διπλά».

Για τον στόχο του Ατρόμητου: «Εμείς θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Για μας το πιο σημαντικό είναι η πεντάδα. Αν στο τέλος είμαστε κοντά θα είναι μια διαφορετική συζήτηση. Υπάρχουν άλλες ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα, εμείς έχουμε στόχο μας την πεντάδα».

Για την περσινή σεζόν σε σύγκριση με την φετινή: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να συγκρίνω την περσινή με τη φετινή σεζόν. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα. Εστιάζουμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για το αν η εικόνα είναι από ομαδική ή από ατομική δουλειά έως τώρα: «Συνολικά είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν υπάρχει ένας παίκτης. Ο Ουάρντα είναι στον ΠΑΟΚ, ο Κουλούρης στον Ατρόμητο. Εμείς στοχεύουμε στην ποιότητα και αυτό κάνουμε πάντα».

Για τη νίκη στο φινάλε: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Κάναμε και τις αλλαγές με την είσοδο του Ούμπιντες. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας και στο τέλος καταφέραμε να βρούμε το γκολ.

Για το δημοσίευμα στην Αυστρία που τον θέλει υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας: «Αυτό το δημοσίευμα άρχισε από την Ελλάδα και αναδημοσιεύθηκε και στην Αυστρία. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα έχει προπονητή και είναι πολύ καλός, τον Μίχαελ Σκίμπε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα