Χατσερίντι: «Αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

Χατσερίντι: «Αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

Χατσερίντι: «Αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

Ο Εβγέν Χατσερίντι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο υποστήριξε ότι στο μυαλό του υπάρχει ακόμη και η σκέψη να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ουκρανός αμυντικός, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε στην συνέντευξη του στους λόγους που σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Τι είπε για την απουσία ελληνικού διαβατηρίου, την επιθυμία του να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για το συμβάν στη Μόσχα που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη:

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία, όχι, δεν είμαι Έλληνας. Έχω ένα επίθετο που είναι ελληνικό, ξέρω μόνο μερικές λέξεις στα ελληνικά. Πιστεύουν εκεί ότι είμαι Έλληνας, με λένε “Χάτσε”. Ίσως δεν σκέφτονται, δεν ξέρω, αλλά δεν είμαι καθόλου Έλληνας.

Όλοι στην ομάδα μιλάνε αγγλικά εκτός από εμένα, αλλά είμαι σε διαδικασία εκμάθησης, κάνω μαθήματα 3-4 φορές την εβδομάδα. Η ομάδα με δέχθηκε κανονικά, ο Εβγέν Σάχοφ με βοήθησε πολύ και συνεχίζει να με βοηθάει. Είναι κακό που δεν έχω ελληνικό διαβατήριο. Λόγω του ορίου, μερικές φορές δεν μπαίνω στην αποστολή. Μου προσφέρουν ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν το χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί το χειμώνα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ; Θέλω να αγωνίζομαι. Τα πάντα μου ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω απλώς να παίξω περισσότερα ματς», σχολίασε αρχικά ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός και αναφέρθηκε στο συμβάν μετά το τέλος του αγώνα με την Σπαρτάκ στη Μόσχα και την κόντρα του με Ρώσους οπαδούς.

«Την ώρα που πηγαίναμε να χαιρετήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι Ρώσοι από την διπλανή εξέδρα άρχισαν να προκαλούν. Γνωρίζω ρώσικα και κατάλαβα ότι μου φώναζαν «έλα εδώ» και μου έδειχναν δάχτυλα.

Συνήθως συγκρατούμαι αλλά μου ήταν αδύνατο να μην δείξω κάποια αντίδραση. Και έτσι τους έδειξα τις επικαλαμίδες μου. Στη συνέχεια είχα προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ (σσ: τον Ιβάν Σαββίδη). Ο γιος του επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου Βαντίμ Σαμπλί και του είπε: «ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ήταν ασέβεια» και του απάντησα πως δεν είχα καμία διάθεση να δείξω ασέβεια και δεν το έκανα. Προκλήθηκα και με την κίνηση μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».

Best of internet