Στην Τρίπολη θα κάνουν... εξορκισμό

Gazzetta team
Στην Τρίπολη θα κάνουν... εξορκισμό

bet365

Ο Αστέρας έχει δεχθεί μέχρι στιγμής μόνο δύο τέρματα που να μην είναι πέναλτι, αυτογκόλ ή να μπήκαν στις καθυστερήσεις!
Ολα τα γκολ μετράνε το ίδιο και για να τα λέμε όλα, για αυτό η μπάλα είναι ο «βασιλιάς των σπορ», επειδή είναι απρόβλεπτη και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο πώς να το κάνουμε; Πάντα αν χάνεις ή έστω παραβιάζεται η εστία σου με πέναλτι, αυτογκόλ ή στις καθυστερήσεις, υπάρχει λίγο παραπάνω... στεναχώρια. Ας πάρουμε παράδειγμα τον φετινό Αστέρα, όπου πλέον μετά το σημερινό παιχνίδι του Περιστερίου... ελέγχεται αν οι άνθρωποί του έχουν ήδη πάει σε καμιά Μητρόπολη και αναζητούν ιερωμένο να κάνουν εξορκισμό.
Υστερα από το αποψινό 3-2 του Περιστερίου έφτασαν τα 10 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα και μόνο 2 δεν είναι πέναλτι, αυτογκόλ ή μπήκαν στις καθυστερήσεις! Εκ των οποίων το ένα έγκεινται σε αυτό του Κουλούρη στο 87', το οποίο μάλιστα, για να τα λέμε όλα, προήλθε από φάουλ που δεν ήταν. Το άλλο ήταν η «βολίδα» του Καμαρά στο Φάληρο και... τέλος. Πάπαλα. Στα άλλα 8 έχουμε και λέμε: Πέναλτι με ΠΑΟΚ, Αρη, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ενώ κόντρα στους «πράσινους» η φάση έγινε στον έξτρα χρόνο, διάστημα στο οποίο οι Αρκάδες δέχθηκαν γκολ τόσο στο «Βικελίδης» όσο και στο Φάληρο. Στα προηγούμενα ας προσθέσει κάποιος και το σημερινό αυτογκόλ του Μουνάφο και έχουμε τη... σούμα. Χωρίς να εξετάζει κάποιος αν σωστά ή λάθος έχει καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών εναντίον τους, άσχετο αυτό, παραμένει...κάπως όταν χάνεις από τα 11 βήματα.
Μετά από όλα αυτά, κολλάει το να έρθει... παπάς να τους διαβάσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα