Βαθμολογία Super League: Συνεχίζουν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ατρόμητος (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Βαθμολογία Super League: Συνεχίζουν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ατρόμητος (pic)

bet365

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε συγκάτοικος κορυφής με τον ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες να μετρούν 19 βαθμούς μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής.

Σπουδαίο παιχνίδι στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δυο φορές το προβάδισμα, τους Αρκάδες να ισοφαρίζουν, αλλά τελικά τον Κουλούρη να πετυχαίνει το τρίτο και «φαρμακερό» γκολ της νίκης (3-2)!

Με την 7η αγωνιστική να ολοκληρώνεται και τυπικά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ, που πέρασε την Κυριακή (21/10) νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Μάλιστα κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό (13), με τον οποίο ισοβαθμεί η ΑΕΚ μετά την αφαίρεση βαθμών και ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε του Πανιώνιου το Σάββατο (20/10).

Αναλυτικά η βαθμολογία:

*O ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2.

** Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6.

*** Από την ΑΕΚ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα