Σανίνο στο gazzetta.gr:«Τιμή μου να δουλέψω στην Ελλάδα, θα κανω το παν για τον Λεβαδειακό»

Σανίνο στο gazzetta.gr:«Τιμή μου να δουλέψω στην Ελλάδα, θα κανω το παν για τον Λεβαδειακό»

bet365

Ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού, Τζουσέπε Σανίνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο gazzetta.gr τονίζοντας πως αντιμετωπίζει ως πρόκληση για την καριέρα του στους Βοιωτούς, ενώ σημείωσε πως μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

O 61χρονος τεχνικός με προϋπηρεσία μεταξύ άλλων σε Σιένα, Παλέρμο, Κιέβο, Γουότφορντ και Κατάνια για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα εργαστεί εκτός Ιταλίας αναλαμβάνοντας τον πάγκο του Λεβαδειακού.

Επικίνδυνη αποστολή για τον Τζουσέπε Σανίνο, ο οποίος την σεζόν 2013/14 πέρασε από την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Λεβαδειακού στο gazzetta.gr δείχνοντας να έχει απόλυτη επίγνωση της αποστολής που έχει αναλάβει διαδεχόμενος τον Άκη Μάντζιο.

«Έχω εργαστεί σε πολλές ομάδες και είμαι αρκετά έμπειρος για να ανταποκριθώ στους στόχους και τις απαιτήσεις του Λεβαδειακού. Θα κάνω το παν για την ομάδα. Για μένα είναι μια πρόκληση να δουλέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό. Είναι ένα σημαντικό πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας υποστεί έξι ήττες στις εφτά πρώτες αγωνιστικές.

Διαβάστε το βιογραφικό του Τζουσέπε Σανίνο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα