Εκδίκαση με Λάζαρο στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Gazzetta team
Εκδίκαση με Λάζαρο στο Διαιτητικό Δικαστήριο

bet365

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι παρών εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο το σκέλος της υπόθεσης αναφορικά με τον Έλληνα διεθνή που αφορά στις διαφορές μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είχε θεωρήσει άκυρο το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, γεγονός που δικαίωσε τον παίκτη και τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση ωστόσο η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Διαιτητικό προκειμένου να επιλύσει την «σύγκρουση» ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ έχει ζητήσει απαγόρευση συμμετοχής του ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες και την επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο περιόδους. Η ομάδα του Πειραιά από την πλευρά της ζητάει την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση απόκτησης αλλοδαπών ή γηγενών παικτών για δύο μεταγραφικές περιόδους. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος - όπως και στην πρώτη εκδίκαση - βρίσκεται στην σχετική διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα