ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα του «ασπρόμαυρου» θριάμβου (vid)

ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα του «ασπρόμαυρου» θριάμβου (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα του «ασπρόμαυρου» θριάμβου (vid)

bet365

Η παρακάμερα του Άρης-ΠΑΟΚ είναι πλούσια με στιγμές του ντέρμπι. Η τρέλα του Πασχαλάκη, μετά την απόκρουση του πέναλτι, οι σφιγμένες γροθιές του Λουτσέσκου, μετά το γκολ της νίκης από τον Πρίγιοβιτς.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Άρσεναλ - Λέστερ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσιάζει τις στιγμές του ντέρμπι με τον φακό να εστιάζει στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιο αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Κλεάνθης Βικελίδης, είδε τον Άρη να προηγείται στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν λύγισε. Με χαρακτήρα και προσήλωση στο δικό του παιχνίδι κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει θριαμβευτής από μία ακόμα δύσκολη έδρα. Το PAOK TV έχει το παρασκήνιο της αναμέτρησης.

Κόντρα σε μία ομάδα με ποδοσφαιρικό πλάνο, που είχε και τον κόσμο της στο πλευρό της, ο ΠΑΟΚ έβγαλε τα χαρακτηριστικά του στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πανηγυρίσει ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο επί του Άρη που του έδωσε την δυνατότητα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Σουρωτή».

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε το παρασκήνιο του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο σας παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα