Μάντζιος: «Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

bet365

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού είχε πολλά παράπονα από τον παράγοντα τύχη μετά το σημερινό παιχνίδι
Παράπονα από τον παράγοντα τύχη είχε ο Ακης Μάντζιος μετά τη σημερινή ήττα του Λεβαδειακού, αποτέλεσμα που τον έφερε σε «δύσκολη» θέση. «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα με την εικόνα και την εμφάνιση που είχαμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε σε άλλο ένα παιχνίδι να σκοράρουμε τις ευκαιρίες μας, ενώ δεχθήκαμε εύκολα γκολ στην πρώτη φάση που μπήκε η μπάλα στην περιοχή. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας. Μετά το πρώτο 20λεπτο πήραμε μέτρα στο γήπεδο, είχαμε ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε γκολ. Όμως και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία, ωστόσο βάλαμε αργά το γκολ και δεν είχαμε το χρόνο για να αλλάξουμε τα δεδομένα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για την ομάδα μας. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια», είπε αρχικά ο νεαρός κόουτς.
Που συνέχισε. «Όλα χρειάζονται. Και η τύχη και η ικανότητα, όμως υπάρχουν στιγμές που δεν μας πάει η μπάλα καθόλου. Κάναμε καλό παιχνίδι, όμως για άλλη μια φορά δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε».
Για τις αρκετές απουσίες των Βοιωτών σχολίασε πως «δεν θέλω να αναφέρω συνέχεια τους τραυματισμούς ως δικαιολογία. Με τα παιδιά που έχουμε, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παίξει και να κάνει ευκαιρίες και όταν επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά, θα έχουμε επιπλέον λύσεις». Κλείνοντας είπε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ότι «πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που δεν πήραμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα