Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΟΦΗ (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΟΦΗ (pics)

bet365

Οι οπαδοί του ΟΦΗ γέμισαν το Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα με εφέ πριν την έναρξή του και «κλέβοντας» την παράσταση.

Νέα εποχή, με τον Μιχάλη Μπούση στις κερκίδες κι αυτονόητα ενθουσιασμός σε κερκίδες και αγωνιστικό χώρο. Ο ΟΦΗ συμμετείχε στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στους Πειραιώτες υπό πανηγυρικό τόνο, που επιβεβαιώθηκε κι εντάθηκε μετά τη μεγάλη νίκη (1-0).

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί των Ομιλιτών, που έκαναν το πρώτο «sold-out» της σεζόν, δημιούργησαν επιβλητική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου. Κατά την είσοδο των ομάδων έκαναν τη νύχτα... μέρα στο Ηράκλειο, κάνοντας το Γεντί Κουλέ δυναμική έδρα, αντίστοιχη της δυσκολίας του αγώνα και φυσικά της επιτυχίας που ακολούθησε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα