Πρίγιοβιτς: «Μπορεί να κερδίσεις τα ντέρμπι και να χάσεις τα εύκολα ματς»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Μπορεί να κερδίσεις τα ντέρμπι και να χάσεις τα εύκολα ματς»

bet365

Ψύχραιμος ήταν στις δηλώσεις του ο σκόρερ των γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος φορ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής της νίκης των «ασπρόμαυρων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2) επί του Άρη, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να αποσπαστεί με 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πάντως εμφανίστηκε προσγειωμένος, αναφέροντας πως τις νίκες στα ντέρμπι μπορούν να διαδεχθούν ήττες στα εύκολα παιχνίδια και υπενθυμίζοντας πως το πρωτάθλημα είναι «μαραθώνιος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά μας δίνει και αυτή τρεις βαθμούς. Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και αυτό είναι το σκεπτικό μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Στο πρωτάθλημα μπορείς να χάσεις το πιο εύκολο παιχνίδι και να κερδίσεις τα ντέρμπι, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα