Παπαδόπουλος: «Η νίκη αυτή είναι δικαίωση»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Η νίκη αυτή είναι δικαίωση»

bet365

Στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού, την οποία χαρακτήρισε ως «δικαίωση» στάθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα του Γεντί Κουλέ επί του Ολυμπιακού (1-0), με τον τεχνικό των Ηρακλειωτών να υπογραμμίζει την προσπάθεια των παικτών του όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είχαμε αρκετά προβλήματα στα προηγούμενα ματς, ήταν ψυχολογικό να φοβόμαστε στις στατικές φάσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν αδικήσει τον εαυτό τους, τους έχουν αδικήσει. Για εμάς σήμερα είναι μια δικαίωση.

Δεν είναι λίγο να μην έχεις πάρει νίκη, ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, ήταν άδικο για μας. Για όποιον δουλεύει και προσπαθεί, έρχεται η δικαίωση. Η ομάδα είναι ενωμένη, είναι σημαντική η νίκη πέρα από τους τρεις βαθμούς και για τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα