Οι ακτίνες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Οι ακτίνες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

bet365

O ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από το Κλεάνθης Βικελίδης και το πιο σημαντικό απ΄όλα έκανε το «επτά στα επτά»! Με παίκτες που παρά το αρχικό σοκ, βρήκαν αποθέματα να γυρίσουν και να πάρουν το ντέρμπι!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τους «ασπρόμαυρους» με το γνωστό 4-2-3-1, ξεκινώντας το ντέρμπι με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, αντί του τραυματία Χοσέ Μαουρίσιο, αλλά και τον Δημήτρη Πέλκα, που δεν ήθελε να χάσει με τίποτα αυτό το ντέρμπι.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά:

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Ηταν ο κορυφαίος! Αυτός που κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα, με την απόκρουση στο τετ α τετ του Ντιγκινί και φυσικά με το «όχι» που είπε στον Γιουνές.

ΜΑΤΟΣ: Είχε ευθύνη στη φάση του γκολ, δίνοντας το χώρο και τον χρόνο στον Ματέο Γκαρσία να σουτάρει και να νικήσει τον Πασχαλάκη. Πρόσεξε αρκετά το αμυντικό κομμάτι και δεν προωθήθηκε, ενώ είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά προς το τέλος του ντέρμπι.

ΒΑΡΕΛΑ: Ανέβηκε αισθητά από το 30’ και μετά, ειδικά στο β’ μέρος ήταν αυτός που ελλείψει των χαφ αποφάσισε να βγει μπροστά και να χτίσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ από πίσω.

ΚΡΕΣΠΟ: Στην αρχή του ντέρμπι έδειξε να μην πατάει καλά, ωστόσο ανέβασε σιγά σιγά την απόδοσή του και έφτασε στα γνωστά στάνταρ της σταθερής απόδοσή του.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Μακριά από τον καλό εαυτό του και πάλι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ. Αν και είχε χώρους επέλεξε να μην προωθηθεί, αντιλαμβανόμενος ότι ο Άρης έχει «σημαδέψει» τη δική του πλευρά και έκανε διαρκώς από εκεί τις επιθέσεις του.

ΚΑΝΙΑΣ: Ο Ισπανός κάλυψε πολλά χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή, έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες, αλλά δεν βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι.

ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ: Ο Σουηδός δεν μπήκε ποτέ στο «παπούτσια» του Μαουρίσιο, περιορίστηκε στο να δίνει μονομαχίες στο κέντρο και να «καθαρίζει» στις περισσότερες φορές όλες τις ψηλές μπάλες. Ως εκεί.

ΖΑΜΠΑ: Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν κατάλαβε ποτέ τη σημασία του ντέρμπι, δεν κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό από τη δεξιά πλευρά, με αντίπαλο τον Βαλεριάννο, που έπαιζε από νωρίς με κάρτα. Εχασε μια απίστευτη ευκαιρία στο α’ μέρος, δείγμα της απειρίας του

ΠΕΛΚΑΣ: Πρόλαβε το ντέρμπι, μπήκε με διάθεση, ήταν αυτός που πάλι πίεζε την πρώτη πάσα, αλλά θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο μοναδικό τετ α τετ με τον πεσμένο Κουέστα, μετά το πλασέ του Πρίγιοβιτς.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Δεν ήταν ο γνωστός Μπίσεσβαρ, ο παίκτης που θα απειλήσει, θα δημιουργήσει καταστάσεις από το αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Ο MVP του ντέρμπι, ο MVP του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο γκολ, είναι δείγμα της μοναδικής κλάσης του, της φοβερής ικανότητάς του να κάνει τη μία επαφή γκολ!

ΟΥΑΡΝΤΑ: Ο παίκτης που μπήκε στο 46’ και συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα. Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Αιγύπτιος βρήκε χώρους με αντίπαλο τον Βαλεριάννο και έκανε αυτό που έπρεπε στη φάση του 1-2. Το μισό γκολ είναι δικό του.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Ο Μαροκινός έχει συμμετοχή κι αυτός στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Είναι δική του η ασίστ στον Πρίγιοβιτς. Αυτό αρκεί!

ΚΑΡΕΛΗΣ: Μπήκε αντί του Πρίγιοβιτς και στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε φάνηκε με μια απειλητική κεφαλιά στις καθυστερήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα