Γκαρσία, ο γρηγορότερος σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Ρούσσος
Γκαρσία, ο γρηγορότερος σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία βρήκε δίχτυα στο 2' για τον Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ κι έγινε ο πιο γρήγορος σκόρερ στην ιστορία των αγώνων μεταξύ των «συμπολιτών».

Με το σουτ-κεραυνό λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδωσε το προβάδισμα στους «κίτρινους» απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εξάλλου έτσι έγινε και ο παίκτης που σκοράρει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων, έστω κι αν αυτό δεν διατηρήθηκε στη συνέχεια με την ισοφάριση του Πρίγιοβιτς.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρσία είναι ο παίκτης που έχει πετύχει τα μόνα γκολ του Άρη στο πρώτο ημίχρονο των φετινών του παιχνιδιών με κινούμενη μπάλα, αμφότερα κόντρα στον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

(από soccerbase.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα