Χωρίς Μανούσο, Ενσικουλού ο Ατρόμητος

Χωρίς Μανούσο, Ενσικουλού ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Μανούσο, Ενσικουλού ο Ατρόμητος

bet365

Ούτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επιστρέφουν οι Μανούσος και Ενσικουλού στον Ατρόμητο, με τον Νταμίρ Κάναντι να μην έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Με την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστέριου.

Ίντερ - Μίλαν! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Από αυτή απουσιάζουν και πάλι οι Μανούσος, Ενσικουλού που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Μανδάς, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα