Ματέο Γκαρσία: «Θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ αν παίξουμε αυτό που μπορούμε»

Gazzetta team
Ματέο Γκαρσία: «Θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ αν παίξουμε αυτό που μπορούμε»

bet365

Σύμφωνα με τον άσο του Άρη, το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξαρτάται από το πως θα παίξουν οι «κίτρινοι».

Οι δηλώσεις του στην Real News:

«Θεωρώ ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από εμάς, αν δηλαδή εμείς παίξουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε, θα νικήσουμε. Εννοείται ότι ανυπομονώ για το ματς, έχω ακούσει πολλά και είμαι βέβαιος ότι η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο θα είναι φανταστική. Θέλω να το ζήσω και περιμένω σίγουρα να αποδειχθεί μια ωραία εμπειρία για τον καθένα από εμάς.

Δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και μόνο γι΄ αυτήν. Και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμους μας θα τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι μια καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να χαρίσουμε στους οπαδούς μας το καλύτερο αποτέλεσμα και γι΄ αυτό θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας.

Ο Άρης επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία όχι απλώς για να παραμείνει, αλλά για να κατακτήσει καθετί που θα μπορέσει. Και είμαστε αποφασισμένοι σε κάθε μας παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός έδρας - να το ξεκαθαρίσουμε προς όλους αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα