Τζημόπουλος: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά»

Gazzetta team
Τζημόπουλος: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά»

bet365

Ο Θέμης Τζημόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν μια κακή εμφάνιση από την ομάδα μου. Μπήκαμε κάπως νωθρά, χάσαμε πολλές μονομαχίες. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε ιδιαίτερα έκανε μία ευκαιρία από ένα λάθος δικό μου, δεύτερη ευκαιρία που μας έκαναν μας βάζουν γκολ. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Ξύδα να ισοφαρίσουμε και τουλάχιστον να πηγαίναμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, αλλά δεν το καταφέραμε.

Στο β’ ημίχρονο είχαμε καλύτερη αντίδραση, πιέσαμε πιο ψηλά, αλλάξαμε το σύστημα, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά κάπου μας έκοβαν τον ρυθμό και οι παίκτες του Παναιτωλικού. Δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό να τους πιέσουμε, να τους κουράσουμε και να κάνουμε ευκαιρίες.

Θέλω να σταθώ στη βοήθεια του κόσμου, που ήταν συγκινητική. Καταλαβαίνουμε την αντίδρασή του στο τέλος του αγώνα, σίγουρα χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας από τους συμπαίκτες μου και από εμένα. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Τα κεφάλια κάτω, σκληρή δουλειά και συνεχίζουμε».

Για τις συνεχόμενες ήττες και το φταίει: «Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μόλις το 2ο παιχνίδια στην έδρα μας. Σίγουρα στα εκτός δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, οι εμφανίσεις ήταν σαν τη σημερινή. Με τον Άρη και τον Απόλλωνα δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις και να συγκεντρωθούμε στο πλάνο του προπονητή για να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και να έρθουν και οι βαθμοί».

Για το αν εντοπίζουν επιθετικό και αμυντικό πρόβλημα: «Η εμφάνισή μας δεν ήταν η καλύτερη όπως συνέβη και σε άλλα ματς. Βέβαια ήταν και ο βαθμός δυσκολίας μεγαλύτερος. Νομίζω ότι η ομάδα έχει ποιότητα, καλούς παίκτες, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο. Πρέπει να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής πιο γρήγορα. Πρέπει να μπαίνουμε λίγο πιο δυνατά στα παιχνίδια, να καταλάβουμε ότι οι Ζωσιμάδες είναι έδρα και δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα