Ντέλετιτς, ο... αποκλειστικός σκόρερ της ΑΕΛ με Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Ντέλετιτς, ο... αποκλειστικός σκόρερ της ΑΕΛ με Λαμία

bet365

Ο Μίλος Ντέλετιτς βρήκε ξανά δίχτυα απέναντι στη Λαμία, φτάνοντας τα 4 απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα, όσα έχει σκοράρει και συνολικά η ΑΕΛ απέναντι στους Φθιωτούς στη Super League.

Ο Σέρβος φορ «χτίζει» τη δική του παράδοση απέναντι στη Λαμία από την περσινή σεζόν, όταν για πρώτη φορά οι «βυσσινί» αντιμετώπισαν τους Φθιωτούς σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, με το γκολ του στην ήττα της ΑΕΛ από τους Φθιωτούς στην AEL FC Arena (1-2) για την 7η αγωνιστική της Super League, έφτασε τα 4 κόντρα στους συγκεκριμένους αντιπάλους, όσα είναι και συνολικά τα γκολ που έχουν πετύχει οι Θεσσαλοί απέναντι τους στη Super League!

Η αρχή έγινε κατά τη σεζόν 2017/18 και στη 15η αγωνιστική, όταν η ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας (0-2) χάρη στα γκολ του 25χρονου. Στον δεύτερο γύρο (1-1) ξανά ο Ντέλετιτς ήταν αυτός που σκόραρε για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Φέτος στο πρώτο «ραντεβού» των δυο ομάδων ήταν ξανά αυτός που σκόραρε κόντρα στη Λαμία, αν και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την ομάδα του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως συνολικά ο Σέρβος έχει σκοράρει 7 φορές στο πρωτάθλημα, επομένως το γεγονός ότι τα 4 είναι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο έχει ξεχωριστή σημασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα