Δέλλας: «Συγνώμη από τον Πετράκη και τον κόσμο»

Gazzetta team
Δέλλας: «Συγνώμη από τον Πετράκη και τον κόσμο»

bet365

Ο «Κολοσσός» έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, πλην του τομέα των καθυστερήσεων και απολογήθηκε εκ μέρος τους!
Ο Παναιτωλικός κέρδισε σήμερα στα Γιάννινα και ο Δέλλας προχώρησε σε μία «καινοτόμο» δήλωση, καθώς τόνισε πως οι παίκτες του δεν θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Ετσι εκ μέρος τους απολογήθηκε στον Γιάννη Πετράκη! «Ήταν μία σημαντική νίκη σήμερα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο,. ο οποίος μας πίεσε. Αυτή νίκη μετράει πάρα πολύ για μας, ιδιαίτερα στο βαθμολογικό. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Πετράκη και τον κόσμο, μιας και δεν είναι στη φιλοσοφία μου οι καθυστερήσεις. Είναι κάτι που αποφεύγω και πολλές φορές από ένστικτο επιβίωσης το κάνουν μόνοι τους οι παίκτες.Πολλές φορές γίνονται πράγματα που με ενοχλούν και ήθελα να τα αναφέρω. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και έχει αλλάξει πολύ από το καλοκαίρι. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», είπε στη NOVA.
Κάτι ανάλογο ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια από πολλές απόψεις. Και ιστορική γιατί είχαμε πολλά χρόνια να νικήσουμε να νικήσουμε εδώ μέσα απ’ ό,τι έμαθα. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα, ενώ απειληθήκαμε ελάχιστα. Ξεραμε ότι ο ΠΑΣ θα ρισκάρει στην επανάληψη, δώσαμε χώρους, αλλά τους κλείσαμε καλά και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους γρήγορους μπροστά, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ. Ηταν σημαντική η νίκη μας, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε να βελτιώσουμε πράγματα για να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια», είπε αρχικά. Και μετά «απολογήθηκε» για τις καθυστερήσεις που έγιναν. «Μία ήταν εσκεμμένη, δεν ήταν πολλές. Δεν είναι στη δικιά μου φιλοσοφία αυτό το πράγμα και τοποθετήθηκα και δημόσια ζητώντας συγνώμη από τον κ. Πετράκη. Πολλές φορές οι παίκτες από αίσθημα αυτοσυντήρησης κάνουν πράγμα που δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι προπονητές τους. Τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, δεν τον φέρνουν και είμαι της φιλοσοφίας να μη γίνονται καθυστερήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα