Ροντρίγκες: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Νίκος Μαρούδας
Ροντρίγκες: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

bet365

Ο Ροντρίγκες τόνισε πως ο Πανιώνιος άξιζε την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου:

«Στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον έλεγχο ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο κομμάτι είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε ένα λάθος, η μπάλα βρήκε στον Ντουρμισάι και πήγε στα δίχτυα. Η ισοπαλία ίσως ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το ότι έπαιξε αμυντικά ο Πανιώνιος: «Ο Πανιώνιος ήταν μια έτοιμη ομάδα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά στα πλάγια, έχει νίκες και είχε σκοράρει έξι φορές από τα πλάγια. Το είδαμε και με τον Κουλιμπαλί που ανέβαινε συνεχώς. Το αποτέλεσμα για εμάς δεν είναι θετικό, αλλά δείξαμε μια εικόνα που μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον».

Για το ότι δεν έγινε η τρίτη αλλαγή: «Σήμερα είχαμε τέσσερις επιθετικούς, δεν χρειαζόταν τρίτη αλλαγή. Δεν είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα, με τον Άρη είχαμε κάνει τις αλλαγές που έπρεπε, αλλά σήμερα ήμασταν κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς να κάνουμε κάποια άλλη αλλαγή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα