Ανακοίνωσε αποστολή ο Άρης, εκτός ο Δεληζήσης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ανακοίνωσε αποστολή ο Άρης, εκτός ο Δεληζήσης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (21/10, 19:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην οποία δεν βρίσκεται ο Γιώργος Δεληζήσης λόγω τραυματισμού.

Ο έμπειρος κεντρικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα κι έτσι θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, ο Πάκο Ερέρα συνηθίζει να μην αποκαλύπτει τις σκέψεις του στη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν άλλαξε συνήθειες ούτε ενόψει του ντέρμπι. Δείχνει όμως αποφασισμένος να επιστρέψει σ’ ένα σχήμα 4-2-3-1, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά σε ότι αφορά συγκεκριμένες θέσεις.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Εκτός του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος – εκτός απροόπτου – θα αγωνιστεί με ειδικό νάρθηκα καθώς δεν έχει ξεπεράσει το κάταγμα στο μικρό δάχτυλο της δεξιάς παλάμης, το πιθανότερο είναι να επιλέξει τους Βέλεθ-Μάβραϊ στο κέντρο της άμυνας. Είναι δεδομένη η παρουσία του Μανώλη Τζανακάκη στη δεξιά πλευρά, στον αντίποδα στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας δεν έχει ληφθεί απόφαση μεταξύ των Μενέντεζ-Βαλεριάνου. Ο πρώτος έχει προβάδισμα λόγω ετοιμότητας, ο δεύτερος είναι πιο αμυντικογενής.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Μίτζεν Μπάσα ανέβασε στροφές στις τελευταίες προπονήσεις αλλά το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι. Ο Πάκο Ερέρα δείχνει να επιλέγει τους Σιώπη-Ματίγια. Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα έχουν σίγουρη παρουσία στην 11αδα, όπως ασφαλώς και ο Χαμζά Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης. Για τη θέση του επιτελικού μέσου, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να βρίσκεται μεταξύ Μαρτίνες-Ντιγκινί, με τον Γκάλο επιθετικό να έχει προβάδισμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντγκινί, Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μαρτίνες, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα