«Όλα τα παιδιά παίζουμε χωρίς άγχος...»

«Όλα τα παιδιά παίζουμε χωρίς άγχος...»

«Όλα τα παιδιά παίζουμε χωρίς άγχος...»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό, τη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με πέρσι, τον προπονητή του Γιώργο Δώνη και τον ίδιο.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης μίλησε στο «Εθνοσπόρ» τονίζοντας: «Νιώθω φέτος ότι εξελίσσομαι. Αισθάνομαι πιο ώριμος και δυνατός στο γήπεδο και είμαι αποφασισμένος να κάνω το επόμενο βήμα ως ποδοσφαιριστής, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δούλεψα πολύ -και- μόνος μου αυτό το καλοκαίρι και αυτό μου έκανε καλό. Φέτος έχουμε τον κ.Δώνη, έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που με βοηθάει και με στηρίζει πολύ. Με συμβουλεύει και του οφείλω πολλά για το καλό ξεκίνημα». 

Για το κλίμα στην ομάδα: «Αυτό είναι το καλό με τη φετινή ομάδα. Όλα τα παιδιά παίζουμε χωρίς άγχος, διαχειριζόμαστε καλά την πίεση που υπάρχει κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος για την ομάδα και την πορεία μας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο μέχρι το φινάλε. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε κάνει κάτι που δεν θα το περιμένει κανείς. Θα εκπλαγούν όλοι».

Best of internet