Μαρτίνς στους παίκτες του: «Μην σας παρασύρει η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του: «Μην σας παρασύρει η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, τους επισήμανε πως δεν πρέπει να παρασυρθούν από την κακή βαθμολογική θέση του ΟΦΗ και πως το ματς στο Ηράκλειο κρύβει κινδύνους. Έδειξε βίντεο και θα κάνει αλλαγές σε όλες τις γραμμές.

Ο Ίβηρας τεχνικός είχε προγραμματίσει βίντεο - ανάλυση του ΟΦΗ και για την Παρασκευή και για το Σάββατο. Ο Μαρτίνς απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του εκτός την ανάλυση των Κρητικών τους επισήμανε πως δεν «θα πρέπει να σας παρασύρει η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ. Μην θεωρήσετε ότι η θέση του δείχνει και την δυναμική του στο γήπεδο. Είναι μία σκληρή ομάδα, που έχει κίνητρα για το ματς.

Επειδή παίζει με εμάς θα θέλει να το κυνηγήσει ακόμα πιο πολύ το ματς. Εμείς πρέπει να πάμε εκεί με προσοχή και προσήλωση, να μην υποτιμήσουμε την σημασία της αναμέτρησης και να επιστρέψουμε στις νίκες». Γενικότερα - όπως έχουμε τονίσει ξανά - ο Ίβηρας περιμένει έναν αλλιώτικο ΟΦΗ. Σχετικά με την 11άδα ο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές σε όλες τις γραμμές συγκριτικά με το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και σε άμυνα & σε άξονα αλλά και στην επίθεση όπου ο Γκερέρο δείχνει το φαβορί για αντί-Χασάν και ενώ ο Μάνος περιμένει τις ευκαιρίες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα