Ο Ουζουνίδης συναντά ξανά τον Ματζουράκη (pic)

Gazzetta team
Ο Ουζουνίδης συναντά ξανά τον Ματζουράκη (pic)

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΚ ήταν άμεσος συνεργάτης του «Ρουμάνου» στην Ξάνθη και στο πλευρό του έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη Ριζούπολη θα παίξει αύριο η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το... παρελθόν του. Βλέπετε στον πάγκο του Απόλλωνα βρίσκεται ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος τη σεζόν 2005/06 τον είχε άμεσο συνεργάτη στην Ξάνθη!

Ο νυν κόουτς της Ενωσης εκείνο το διάστημα είχε μόλις «ολοκλήρωσε» το αγροτικό του στους πάγκους, καθώς ήταν στον ΑΟ Καππαδοκών Αλεξανδρούπολης της τότε Δ' Εθνικής και βρέθηκε στο τιμ της Ξάνθης, στο πλευρό του «Ρουμάνου». Ο οποίος τρόπο τινά μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο πρώτος «μέντοράς» του.
Μετά για τον νεαρό τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» ακολούθησε η Κύπρος και από το καλοκαίρι του 2008 που επέστρεψε στην Ελλάδα, οι δυο τους έχουν συγκρουστεί 7 φορές. Σε αυτές όχι μόνο ο «δάσκαλος» δεν κέρδισε ποτέ τον «μαθητή», αλλά στα 6 από τα 7 ματς γνώρισε την ήττα. Μόνο στο Εργοτέλης – Πανιώνιος 2-2 την περίοδο 2014/15 μοιράστηκαν από έναν βαθμό, αφού τόσο στα παλαιότερα ΟΦΗ – Λάρισα 1-2, Λάρισα – Ξάνθη 2-0, Ξάνθη – Λάρισα 0-1, Εργοτέλης – Καλλονή 3-0, όσο και στα μεταγενέστερα Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-2 και Πανιώνιος – Παναιτωλικός 2-0, ο Ουζουνίδης πήρε τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα