«Δεν ευθύνεται η Super League για τις αλλαγές στο πρόγραμμα»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν ευθύνεται η Super League για τις αλλαγές στο πρόγραμμα»

bet365

Από την Super League τονίζεται πως οι αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος προέκυψαν μετά από αίτημα της αστυνομίας και πως η ίδια δεν φέρει ευθύνη, επιζητώντας πάντοτε την ισονομία και την ικανοποίηση όλων των ομάδων.

Οι αστυνομικές Αρχές ζήτησαν την μετάθεση του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού από την Κυριακή (28/10) για την Δευτέρα (29/10), λόγω των παρελάσεων για την εθνική επέτειο, όπερ και εγένετο.

Αντίστοιχα μεταφέρθηκε και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Άρη από το Σάββατο (27/10) για την Κυριακή (28/10), κατόπιν επιθυμίας της NOVA που είδε το πρόγραμμά της να... αδειάζει μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Οι αλλαγές αυτές έφεραν «ψιθύρους» και αντιδράσεις, με τη διοργανώτρια Αρχή να υπογραμμίζει πως όλα έγιναν κατόπιν αιτημάτων άλλων φορέων και πως η ίδια λειτούργησε με βάση τους κανονισμούς.

Στόχος της Λίγκας, επισημαίνεται, είναι να τηρείται το πρόγραμμα και γι' αυτό πάνω 1-1,5 μήνα πριν τα παιχνίδια αυτό καταρτίζεται και δημοσιοποιείται, ώστε να γίνεται έγκαιρος προγραμματισμός. Η κοινοποίηση του προγράμματος γίνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μεταξύ των οποίων είναι και η αστυνομία. Οι συγκεκριμένες αλλαγές προέκυψαν μετά από αίτημα της τελευταίας και επομένως, αναφέρεται, η Super League δεν φέρει ευθύνη, όπως σημειώνει σχετικά.

Εξάλλου, διευκρινίζεται πως η τοποθέτηση αυτή δεν αφήνει αιχμές για οποιονδήποτε, ωστόσο έτσι ξεκαθαρίζεται η διαδικασία και οι προθέσεις, αφού ο στόχος της Λίγκας είναι η ισονομία, η ικανοποίηση των ομάδων και η τήρηση του προγράμματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα