Κορυφώνει την προετοιμασία του για Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Κορυφώνει την προετοιμασία του για Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Κορυφώνει την προετοιμασία του για Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται «πυρετωδώς» για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (21/10, 20:30), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει άπαντες πλην Νέιρα και Παπάζογλου να προπονούνται κανονικά.

Θέλτα – Αλαβές με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (19/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία των Ομιλιτών μπήκε στην τελική ευθεία για την κόντρα με τους «ερυθρόλευκους» στο Γεντί Κουλέ.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας «πονοκεφαλιάζει» μόνο για τα προβλήματα των Παπάζογλου και Νέιρα, που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το Σάββατο (20/10) το πρωί, ενώ μετά το τέλος της ο Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι, το πρώτο που θα παρακολουθήσει ο Μιχάλης Μπούσης από κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα