Κούτρης: «Πάντα είναι δύσκολο το ''Γεντί Κουλέ, έχουμε δίψα για τη νίκη»

Κούτρης: «Πάντα είναι δύσκολο το ''Γεντί Κουλέ, έχουμε δίψα για τη νίκη»

Gazzetta team
Κούτρης: «Πάντα είναι δύσκολο το ''Γεντί Κουλέ, έχουμε δίψα για τη νίκη»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Θέλτα – Αλαβές με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τις επιστροφές των διεθνών: «Έλειψαν πολλά παιδιά, αλλά αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό, τώρα γύρισαν όλλοι, έχουμε πολλούς διεθνείς, πάμε πάλι όλοι μαζί με στόχο να δουλέψουμε αυτές τις δύο μέρες και να πάμε να κερδίσουμε με τον ΟΦΗ».

Για την επιστροφή του στη δράση με Λεβαδειακό και Μίλαν: «Στο παιχνίδι με τη Μίλαν πήγα αρκετά καλά όπως και όλη η ομάδα. Με τον Λεβαδειακό είχα έλλειψη ρυθμού, με Μίλαν αν και ήταν δύσκολο ήμουν συγκεντρωμένος, ένιωθα καλά και είχα καλή απόδοση. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι το ίδιο, δεν κοιτάω να είμαι πιο συγκεντρωμένος σε συγκεκριμένα ματς, προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω ό, τι καλύτερο. Σίγουρα κοιτάς τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε παιχνίδι. Κάποιες φορές θα είσαι καλός, κάποιες όχι, αλλά όσο περνά ο καιρός θα βρίσκω ρυθμό και θα επιστρέψω στο παιχνίδι που είχα πέρσι για να προσπαθήσω να γίνω ακόμα καλύτερος».

Για το μεγάλο ρόστερ και τον ανταγωνισμό με τον Τσιμίκα: «Ο Κώστας είναι εξαιρετικός παίκτης και καταπληκτικό παιδί, έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Ο ανταγωνισμός είναι θετικός για κάθε παίκτη, σε κάνει καλύτερο. Είναι δύσκολο για τον προπονητή, ειδικά τελευταία που έχουν γυρίσει όλοι, είναι δύσκολο να επιλέξει ακόμα και την αποστολή, όχι μόνο την ενδεκάδα. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος, δεν είναι κακό να έχεις τόσους παίκτες και του δίνει τη δυνατότητα να αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι χωρίς να υπάρχει ελάττωμα στην ομάδα και να μην χρειάζεται να βάζει ίδιους παίκτες σε συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ για να καλύψουν τις ανάγκες σε κάθε παιχνίδι, όσο δύσκολο και αν είναι».

Για τις έντεκα αλλαγές με Μίλαν: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο, είναι η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ, κάθε παίκτης είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά και την τακτική και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όχι τα πρόσωπα, αλλά να ακολουθούμε την τακτική του προπονητή».

Για το αν έχουν προσαρμοστεί οι πολλοί νέοι παίκτες: «Το ότι η ομάδα είναι καινούργια το ξέραμε, γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο, όλη μέρα δουλεύουν γι' αυτό. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, αν και είχαμε νέο προπονητή και παίκτες. Θέλει χρόνο ακόμα, δεν έχουμε βγάλει αυτά που θέλουμε Παίζουμε καλά, αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα. Με Μίλαν ήμασταν πολύ καλοί για αρκετή ώρα, αλλά χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας στο τέλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 95 λεπτά για να παίρνουμε το αποτέλεσμα, γιατί καλή η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα μετράει».

Για την έλλειψη συγκέντρωσης: «Απέναντι σε ομάδες όπως η Μίλαν, αν χάσεις το μυαλό σου για ένα λεπτό θα το πληρώσεις, δεν χαρίζονται. Σε εννέα λεπτά δεχτήκαμε τρία γκολ ενώ πριν δεν είχαμε δεχτεί ούτε φάση. Με την ΑΕΚ έγινε το ίδιο. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά ισορροπήσαμε στην συνέχεια, είχαμε το δοκάρι, το γκολ του Κώστα και άλλες φάσεις, αλλά με μία μικροφάση στο 90', μία σέντρα και μία κόντρα μπήκε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε και χάσαμε σημαντικούς πόντους».

Για την τύχη: «Σίγουρα ο παράγοντας τύχη είναι πολύ σημαντικός, από τους πιο σημαντικούς για μένα. Όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ, κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι και δεν πήραμε τίποτα, ήταν θέμα τύχης και στο γκολ που δεχτήκαμε και στις ευκαιρίες που είχαμε. Σε άλλα παιχνίδια μπορεί να έμπαιναν γκολ. Η τύχη θα γυρίσει, δεν γίνεται, θα έρθουν και τα εύκολα γκολ και οι νίκες».

Για τον ΟΦΗ: «Πάντα είναι δύσκολο το ''Γεντί Κουλέ'', ήμουν πέντε χρόνια στο Ηράκλειο, έχω παίξει πολλές φορές εκεί, αλλά πρώτη φορά θα πάω με μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα είναι διαφορετικό γιατί αντιμετωπίζουν αλλιώς τα ντέρμπι. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, τώρα που ο ΟΦΗ άλλαξε και διοικητικά θα παρουσιαστούν πολύ συγκεντρωμένοι, θα έχουν τον κόσμο τους σε μία πολύ καυτή έδρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε το παιχνίδι μας και έχουμε δίψα για τους τρεις πόντους που στερηθήκαμε και είναι πολύ σημαντικοί, θα τους πάρουμε».

Για τα μηνύματα που δέχεται από τα Γιάννινα: «Ήταν σαν να ήμουν μία δεκαετία εκεί. Ήταν καταπληκτικά, υπέροχα, όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και στη ζωή. Έκανα καταπληκτικούς φίλους, ωραίες αναμνήσεις, πάντα επισκέπτομαι την πόλη όταν έχω χρόνο. Το πρώτο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από τον ΠΑΣ, όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Και στο Ηράκλειο ήταν το ίδιο, αλλά ήμουν πιο μικρός και στα Γιάννινα έζησα διαφορετικά. Πέρασα ίσως τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου εκεί».

Για το μπάσκετ: «Διαρκείας δεν έχω, αλλά 9 η ώρα θα είμαστε εκεί, συνήθως η κάμερα πιάνει πιο πολύ τον Κώστα (σ.σ: Φορτούνη) που κάθεται πιο χαμηλά. Πήγαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα παιχνίδια, ο προπονητής είναι τεράστιο όνομα, έχουμε καλό υλικό και μπορούμε να κάνουμε το τρία στα τρία. Θα πάμε από νωρίς να δούμε το ζέσταμα και πώς είναι η ομάδα. Αδυναμία μου είναι ο Σπανούλης, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, μου αρέσει και ο Γκος. Ο Κώστας βάζει τρίποντα, αλλά απορώ πώς με το στυλ που σουτάρει! Έχουμε παίξει μονό, είναι καλός σουτέρ, αλλά στην διείσδυση τον έχω. Αν σουτάρει κερδίζει αυτός, αν μπαίνουμε μέσα κερδίζω εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα