Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για νέα αθλητική εταιρία

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για νέα αθλητική εταιρία

Gazzetta team
Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για νέα αθλητική εταιρία

bet365

Το συμβόλαιο με την Nike λήγει το καλοκαίρι και οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενες αθλητικές εταιρίες ένδυσης.

Θέλτα – Αλαβές με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από εκεί που ο Παναθηναϊκός βρισκόταν με το ένα πόδι στο γκρεμό, η εικόνα που παρουσιάζει (τουλάχιστον) εντός του αγωνιστικού χώρου και το project με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει αντιστρέψει τις εντυπώσεις.

Κάτι που δεν φαίνεται μόνο στην στήριξη που απολαμβάνει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, αλλά και στο ενδιαφέρον που για την εταιρία που αναλάβει να προμηθεύσει τους «πράσινους» με αθλητικό υλικό τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο με την Nike ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες επαφές, προκειμένου να καταφέρουν να κλείσουν το καλύτερο δυνατό deal.

Οι συζητήσεις γίνονται με κολοσσούς του χώρου, αλλά και με ανερχόμενες δυνάμεις που θέλουν να λανσαριστούν δυναμικό με μία ελκυστική ομάδα όπως αυτή του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα