Συναντήσεις Μπούση με Δήμαρχο Ηρακλείου και Περιφερειάρχη Κρήτης (pics)

Συναντήσεις Μπούση με Δήμαρχο Ηρακλείου και Περιφερειάρχη Κρήτης (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Συναντήσεις Μπούση με Δήμαρχο Ηρακλείου και Περιφερειάρχη Κρήτης (pics)

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/10) με τις τοπικές αρχές του νησιού, μετά την επίσημη ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ κινείται πλέον στον «αστερισμό» Μπούση, με το νέο αφεντικό της ΠΑΕ να εκμεταλλεύεται τις μέρες και να οργανώνει τη νέα «εποχή» για τον σύλλογο.

Σε αυτό το πλαίσιο από το απόγευμα της Πέμπτης (18/10) έχει ξεκινήσει συναντήσεις με τις αρχές της Κρήτης. Συγκεκριμένα το πρωί συναντήθηκε μαζί με τους Ηλία Πουρσανίδη και Γιώργο Σαμαρά με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα σχετικά με τον χώρο στον οποίο πρόκειται να επενδύσει, καθώς και να ενημερώσει για τις προθέσεις του.

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ: «ΣΟΒΑΡΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣΗ»

Μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, στην οποία παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς, ο κ. Λαμπρινός δήλωσε:«Πιστεύω ότι ο κ. Μπούσης και οι συνεργάτες του έχουν το όραμα και την ικανότητες να εκμεταλλευτούν την τεράστια δυναμική του ΟΦΗ και να τον ανεβάσουν εκ νέου στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία του, αυτό του μόνιμου πρωταγωνιστή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι το οποίο ευχόμαστε όλοι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι ούτε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ούτε στη συζήτηση μας, ο κ. Μπούσης και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν, αναλώθηκαν σε μεγάλα λόγια και εύκολες υποσχέσεις. Αυτό είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της προσπάθειάς τους, την οποία εμείς ως Δήμος Ηρακλείου θα στηρίξουμε, πάντα, βέβαια, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας». (από candiadoc.gr)

ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ: «ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ»

Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος των Ομιλιτών συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη, Σ. Αρναουτάκη. «Το όνειρο το δικό σας είναι και δικό μας. Πέρασε πολλά ο ΟΦΗ. Με την παρουσία σας η ομάδα θα είναι όπως ονειρευόμαστε σε δυο τρία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δεύτερος, με τον Μπούση να επισημαίνει: «Ο Γιάννης, ο Γιώργος και ο Ηλίας είναι όπως ο Τζορνταν και ο Σκοτι Πιπεν στην Αμερική. Έτσι πρέπει να τους βλέπουν τα παιδιά εδώ στο Ηράκλειο».

«Η επόμενη δεκαετία θα είναι η δεκαετία της Κρήτης», εκτίμησε ο Περιφερειάρχης, αναφέροντας: «Στο φιλικό με τον Γκεραρντ κάτι κατάλαβα ότι ετοιμάζετε. Δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ, είναι όλη η Κρήτη». Από την πλευρά του ο κ. Μπούσης τόνισε: «Ο ΟΦΗ είναι ένα καλό brand. Και θέλουμε όλοι όσοι είναι μαζι μας να είναι περήφανοι για αυτό».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης μετέφερε τη συζήτηση σε όλα τα μεγάλα έργα που δρομολογούνται, στον τουρισμό και την επιμήκυνση του και στα επιστημονικά και ερευνητικά έργα.

Από την πλευρά του ο κ. Μπούσης ανέφερε: «Δεν θέλω να ακούω ότι η Ελλάδα έχει χρέη. Δυστυχώς πολλοί φοβούνται να έρθουν στην Ελλάδα, φοβούμενοι να χάσουν τα λεφτά τους. Δεν ισχύει αυτό. Οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν. Μόνο έτσι θα βγει η χώρα από την κρίση. Κι αυτό σηματοδοτεί η παρουσία μου εδώ. Σε δέκα χρόνια θα κοιτάξουμε πίσω και θα είμαστε περήφανοι για αυτό που έγινε» (από cretalive.gr).

Ο Μπούσης θα βρίσκεται στο νησί και τις επόμενες ημέρες, δίνοντας φυσικά το «παρών» και στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ (21/10, 20:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα