Επίθεση σε αστυνομικούς στον Πειραιά λόγω Ολυμπιακού

Επίθεση σε αστυνομικούς στον Πειραιά λόγω Ολυμπιακού

Επίθεση σε αστυνομικούς στον Πειραιά λόγω Ολυμπιακού

Οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκόπησαν δύο αστυνομικούς έξω από κλαμπ στην Τρούμπα με τους συλληφθέντες να καταδικάζονται σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, τα ξημερώματα της Κυριακής, δύο αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στις 4 το πρωί φίλοι των Πειραιωτών βγήκαν από μαγαζί της Τρούμπας φωνάζοντας συνθήματα. 

Στην οδό Φίλωνος, στο απέναντι πεζοδρόμιο, ήταν δύο αστυνομικοί που είχαν βγει για διασκέδαση. Οι νεαροί οπαδοί τους πλησίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι με τους αστυνομικούς να απαντάνε «Ολυμπιακός». Οι οπαδοί δεν πείστηκαν από την απάντηση και τους ζήτησαν να δείξουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να αποχωρήσουν με το γκρουπ των οπαδών να τους ακολουθεί και να τους γρονθοκοπεί με αποτέλεσμα οι δύο αστυνομικοί (ο ένας υπηρετούσε στο τμήμα Εξαρχείων κι ο άλλος στην Κρατική Ασφάλεια) να τραυματιστούν ελαφρά και να διακομιστούν στο νοσοκομείο. 

Άμεσα υπήρξε αστυνομική κινητοποίηση και συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα (οκτώ ανήλικοι και τέσσερις ενήλικοι). Από τους ενηλίκους, οι δύο αναγνωρίστηκαν από τα θύματα ως τα άτομα που τους χτυπούσαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά και καταδικάστηκαν σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή. 

Best of internet