Χτύπημα στο χέρι για Μάνο, εκτιμάται πως θα είναι ΟΚ για ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Χτύπημα στο χέρι για Μάνο, εκτιμάται πως θα είναι ΟΚ για ΟΦΗ

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος είχε ένα χτύπημα στο χέρι του στην διάρκεια της προπόνηση της Πέμπτης, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί όπως θα ήθελε και θα περίμενε ο κόουτς Μαρτίνς. Εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για τον ΟΦΗ πάντως.
Ο Μάνος χτύπησε στο χέρι του στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Είχε λοιπόν θέμα ετοιμότητας ως προς την συνέχεια της προπόνησης.
Ο 24χρονος επιθετικός στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) βρέθηκε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του για να στηριχθεί και κατά λάθος τον χτύπησε, πατώντας το χέρι του ένας συμπαίκτης του (σ.σ. ο Μιράντα). Έτσι επιστρατεύθηκε ο 17χρονος επιθετικός της Κ-20, Εμιλιάνο Μπουλάρι, για να πάρει την θέση του σε κάποιες ασκήσεις υπό μορφής δοκιμών του Πέδρο Μαρτίνς. Για τον Δημήτρη Μάνο πάντως εκτιμάται πως δεν είχε κάτι ανησυχητικό και ότι θα είναι ΟΚ για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα