Το Υφυπουργείο Αθλητισμού έδωσε ΟΚ για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Το Υφυπουργείο Αθλητισμού έδωσε ΟΚ για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού επιτρέπει την μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, οπότε οι Πειραιώτες θα έχουν και εκεί τον 12ο παίκτη τους.

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού δόθηκε το ΟΚ για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έτσι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν τον κόσμο τους και σε αυτό το εκτός έδρας ματς.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/10) έγινε γνωστό πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε την συγκατάθεσή του για τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του πειραϊκού συλλόγου στην Κρήτη, στην αναμέτρηση της Κυριακής (21/10, 20:30). Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να φιλοξενηθούν στην Θύρα 6 του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα