Επιβεβαιώθηκε η θλάση του Χασάν, τρεις εβδομάδες έξω

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαιώθηκε η θλάση του Χασάν, τρεις εβδομάδες έξω

bet365

Επιβεβαιώθηκε πως ο Αχμέντ Χασάν έχει υποστεί θλάση και θα τεθεί off για τις προσεχείς τρεις (σ.σ. τουλάχιστον) εβδομάδες. Θα υπάρχει όμως διαρκώς επανεξέταση με στόχο να γυρίσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Από την Τρίτη είχατε διαβάσει πως ο Αχμέντ Χασάν έχει έναν τραυματισμό στο πόδι του και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αίγυπτο υπάρχουν ήδη φόβοι και εκτιμήσεις ότι θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Την Πέμπτη επιβεβαιώθηκε η θλάση του διεθνούς φορ. Με βάση την πληροφόρηση που υπήρξε για τις εξετάσεις του θα μείνει off για διάστημα τριών εβδομάδων (σ.σ. τουλάχιστον). Θα γυρίσει άρα στις 8 Νοεμβρίου, ωστόσο σε αυτό το διάστημα θα υπάρχει διαρκώς επανεξέταση και φυσικά ο στόχος θα είναι να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πρόγραμμα αποκατάστασης και οι θεραπείες του. Μπορεί να καταφέρει να γυρίσει πιο νωρίς, ωστόσο μπορεί και να χρειαστεί παραπάνω. Πάντως όπως και να έχει δεν είναι σίγουρο πως ο παίκτης θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 11 Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα