Το «αποτύπωμα» της συνέντευξης του Μιχάλη Μπούση (pics)

Το «αποτύπωμα» της συνέντευξης του Μιχάλη Μπούση (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Το «αποτύπωμα» της συνέντευξης του Μιχάλη Μπούση (pics)

bet365

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Μπούση για το παρόν και το μέλλον πραγματοποιήθηκε, με τους Ομιλίτες να ετοιμάζονται για ένα μέλλον στο ύφος της παρουσίας του νέου μεγαλομετόχου: συγκινησιακό, σαφές και χωρίς πομφόλυγες.

Ο χρόνος μέτραγε αντίστροφα από τα τέλη Αυγούστου, αναφορικά με την προοδευτική εξέλιξη των φάσεων, ως την επίσημη «κατοχύρωση» της ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Μιχάλη Μπούση. Αυτό έγινε με κάθε επισημότητα, με τη «βούλα» της ΕΕΑ, με τη σύμπνοη στάση των παλιών μετόχων και την αδημονία των φιλάθλων.

Στη συνέχεια για τις 10 Οκτωβρίου και την Έκτακτη Γ.Σ που θα τοποθετούσε τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην «κεφαλή» του Διοικητικού Συμβουλίου Έπειτα για την άφιξή του στην Ελλάδα και εν συνεχεία την παρουσίαση των σχεδίων του για τον ΟΦΗ.

Όλα πια, από το μεσημέρι της Πέμπτης, αποτελούν πραγματικότητα. Μπροστά στα media, το ποδοσφαρικό τμήμα, υπαλλήλους της ΠΑΕ, παλαίμαχους, διοικητικές και τοπικές αρχές, παρουσιάστηκε ένας επιχειρηματίας «κανονικός». Με καλά ελληνικά, μέτρο στον λόγο του κι εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που τυγχάνουν αναγνώρισης από την κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Στο πάνελ με τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Γιώργο Σαμαρά και τον Γιάννη Σαμαρά μια λέξη μπορούσε να χαρακτηρίσει το κλίμα: σύγγνωση. Σχετικά με τις δυσκολίες, τα αναμενόμενα μελλοντικά λάθη, τους στόχους, τις επιθυμίες, το όραμα. Για όλα οι νέοι ηγέτες του συλλόγου και φυσικά ο άνθρωπος που ανέλαβε να παρέχει τα «εργαλεία» για να βγει το «κάρο» από τη λάσπη, ο ίδιος ο Μπούσης, φάνηκε να ξέρουν πόσα να πουν και πόσο να μιλήσουν.

Ερωτήσεις για το νέο γήπεδο, τα πλάνα μετά από 3 χρόνια, την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, τα όνειρα δεν πήραν σαφή απάντηση από κανέναν. Αυτό ίσως ακούγεται παρελκυστικό, μα στην πραγματικότητα αποτύπωνε τη σοβαρότητα με την οποία φαίνεται να προσεγγίζει ο Μπούσης με τους συνεργάτες του το εγχείρημά τους. Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε υποσχέσεις, αλλά ούτε και υπεκφυγές. Μίλησαν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας αποστάσεις απ' όσα λέγονται και δεν λέγονται, από τον συνήθη τρόπο επένδυσης στο ημέτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Από την άλλη, στο κοινό που παρακολουθούσε, η συγκίνηση είναι ό,τι κυριαρχούσε και το χαρακτήριζε. Τόσο στην αποστροφή του Γιάννη Σαμαρά για την επιστροφή στον σύλλογο που αγάπησε, σημείο στο οποίο ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα συναισθήματά του, όπως και για τις στιγμές που ζούσαν. Ο Μιχάλης Μυλωνάκης, αναπληρωματικό μέλος του νέου Δ.Σ ήταν έντονα φορτισμένος, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, που δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Συνολικά οι στιγμές ήταν έντονες για όλους όσοι παρέστησαν και έβλεπαν λόγους για να αισιοδοξούν.

Πλέον ο ΟΦΗ βρίσκεται στη νέα «εποχή», με τον Μιχάλη Μπούση να έχει αναλάβει τα ηνία και τη διοίκηση. Απόψε, ως αργά το βράδυ, όπως και αύριο έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου, όλοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το νέο αφεντικό, όπως έκανε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ, Μανώλης Αλεξάκης, που πρόσφερε συμβολικά στον Μπούση και τον γιο του, Δημήτρη από ένα διαρκείας της ομάδας!

Όσοι περίμεναν να ακουσουν συγκεκριμένες υποσχέσεις από το πάνελ, μάλλον πρέπει να αισθάνονται ευτυχείς που δεν άκουσαν. Η ατάκα «τα εργα μας θα είναι οι ανακοινώσεις» του ίδιου του Μπούση συμπυκνώνει την φιλοσοφία των ανθρώπων που θα διοικήσουν έναν σύλλογο πληγωμένο, μεταξύ άλλων, κι από μεγάλα ανούσια λόγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα