Άλεφ: «Φαντασικός ο κόσμος της Α.Ε.Κ.»!

Άλεφ: «Φαντασικός ο κόσμος της Α.Ε.Κ.»!

Gazzetta team
Άλεφ: «Φαντασικός ο κόσμος της Α.Ε.Κ.»!

bet365

Στις αναμετρήσεις που ακολουθούν με Απόλλωνα Σμύρνης και Μπάγερν αναφέρθηκε ο Άλεφ με δηλώσεις του αλλά και για τη μάχη του πρωταθλήματος

Για όσα βιώνει ήδη στην ΑΕΚ, για τις αναμετρήσεις που έρχονται με Απόλλωνα και Μπάγερν Μονάχου, μίλησε στην NOVA ο Άλεφ ο οποίος αποθέωσε τον κόσμο της πρωταθλήτριας. Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος της Ένωσης:

Για την πορεία του στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι παρόμοιο με το κυπριακό, αν και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ισχυρό. Εγώ έχω όρεξη να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ».

Αν είναι έτοιμος αφού προέρχεται από τραυματισμό;

«Μπόρεσα και επανήλθα 100%, είμαι έτοιμος και έχω όρεξη και διάθεση να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες που πρέπει να τις αφομοιώσουμε. Είναι συνεχόμενα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρόσεχες παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι συμπαγής στο γήπεδο θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Ποιον παίκτη της Μπάγερν θα ήθελε συμπαίκτη;

«Τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Λόγω θέσης, είναι και Βραζιλιάνος».

Για το ΟΑΚΑ που θα γεμίσει με την Μπάγερν:

«Η ΑΕΚ είναι η ομάδα από αυτές που έχω ζήσει με τον καλύτερο κόσμο. Υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα και η στήριξη του κόσμου θα είναι κάτι το καταπληκτικό με την Μπάγερν. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Αν φοβάται για το ματς του Σαββάτου ότι θα επηρεαστούν επειδή ακολουθεί και η Μπάγερν;

«Αυτό που συζητάμε είναι να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι που έρχουμε μπροστά μας. Το πλέον σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό με τον Απόλλωνα».

Για τη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Υπάρχουν 4-5 ομάδες παλεύουν για τον τίτλο και είναι κάποιες άλλες που μάχονται για την παραμονή. Εγώ είμαι σε μια πολυ μεγάλη ομάδα που θα παλέψει για να διατηρήσει τον τιτλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα