Λαμπρόπουλος: «Τιμωρία με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους»!

Λαμπρόπουλος: «Τιμωρία με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους»!

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Τιμωρία με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους»!

bet365

Ο διεθνής στόπερ της Α.Ε.Κ. αναφέρθηκε στην ποινή που επέβαλλαν στην πρωταθλήτρια, στα ματς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και στο μέλλον του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στη Nova για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και για το μέλλον του και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της πρωταθλήτριας:

Για το παιχνίδι με τη Μπάγερν:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα τον Λεβαντόφσκι. Βλέπουμε ότι η κινητοποίηση του κόσμου είναι μεγάλη και περιμέναμε χρόνια να αντιμετωπίσουμε τέτοια ομάδα. Θέλαμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, να ξαναμπούμε στην ελίτ, να γίνουμε γνωστοί και στο ευρωπαϊκό φίλαθλο κοινό, γιατί όλοι στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια της Μπάγερν. Όμως θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να εκτεθείς ή να μην πάνε καλά τα πράγματα».

Για το αν υπάρχει άγχος για το ματς με τους Βαυαρούς:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο άγχος σε αυτά τα παιχνίδια, γιατί δεν έχεις κάτι να χάσεις. Αυτό περιμέναμε, να παίξουμε με αυτούς τους αντιπάλους. Θα μπορούσαμε να κληρωθούμε και σε πιο δύσκολο όμιλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση στο ματς με τη Μπαγερν. Ασφαλώς και δεν γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να γράψουμε ιστορία».

Για την ποινή που δέχθηκε η ΑΕΚ:

«Δεν μας αρέσει. Και πέρυσι πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει ένα ανάλογο σκηνικό. Μακάρι να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να τιμωρούμαστε όλοι, όμως να είναι ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους, γιατί αν δεν τιμωρούνται όλοι, τότε θα συνεχίσει να υπάρχει ένα μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω αν είναι δίκαιη ή άδικη αυτή η τιμωρία».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Αυτή είναι η διαφορά του αγώνα με τον Απόλλωνα και του αγώνα με τη Μπάγερν. Σε σχέση με το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, στο ματς με τον Απόλλωνα έχουμε πολλά να χάσουμε αν δεν κάνουμε το σωστό και αυτό που πρέπει να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Έχει αλλάξει προπονητή ο Απόλλων, θα είναι δύσκολο ματς, θα προσπαθήσουν να κάνουν μια αντεπίθεση για να βελτιωθούν στο βαθμολογικό κομμάτι, όμως έχουμε μάθει πως είναι να πηγαίνεις για πρωταθλητισμό και αυτά τα "μικρά" ματς σου δίνουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι και μακάρι να τα καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχουν "παγίδες" στο ματς με τον Απόλλωνα:

«Το πιο ανησυχητικό είναι να μπούμε με το μυαλό μας στη Μπάγερν και αυτό φοβίζει περισσότερο τον προπονητή μας. Όμως δεν έχουμε δείξει τέτοια δείγματα. Θα πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και επειδή έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Μας έκανε καλό η περσινή σεζόν που παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Φέτος είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις, όμως είναι ότι καλύτερο για ένα παίκτη να παίζει τόσο συχνά. Είναι προτιμότερο να παίζεις αγώνες από το να κάνεις προπονήσεις. Μακάρι να τραβήξει όσο περισσότερο γίνεται, γιατί μας αρέσει».

Για το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παικτών και την αφιέρωση του γκολ του Μπακασέτα:

«Είναι σημαντικό που είμαστε ένας κορμός Ελλήνων και ξένων παικτών, οι οποίοι είμαστε "δεμένοι". Ξέρουμε πως νιώθει ο Λαμπρόπουλος ή ο Μπακασέτας ή ο Μάνταλος όταν θα κάνει λάθος. Ευχαριστώ τον Τάσο για την κίνηση του και δεν το περίμενα. Έχουμε χτίσει χαρακτήρα μέσα από την ομάδα όλοι οι παίκτες, ώστε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την προσαρμογή των νέων παικτών:

«Επειδή ο Μπογέ έκανε ατομικές προπονήσεις, δεν είναι τόσο κοντά, όμως και αυτός προσπαθεί να μπει. Ο Πόνσε και ο Άλεφ είναι πλέον κομμάτια της ομάδας και στην πορεία θα είναι καλύτεροι. Πιστεύω ότι επειδή είναι καλοί παίκτες, θα μας βοηθήσουν».

Για το συμβόλαιο του:

«Θα δούμε. Είναι επιθυμία της ομάδας και δικιά μου, αλλά υπάρχουν πολλά στη μέση που πρέπει να τα λύσουμε. Κι εγώ και η ομάδα είμαστε θετικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα