Δείπνο γνωριμίας στον ΟΦΗ από τον Μπούση

Δείπνο γνωριμίας στον ΟΦΗ από τον Μπούση

Δημήτρης Ρούσσος
Δείπνο γνωριμίας στον ΟΦΗ από τον Μπούση

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (17/10) δείπνο στην ομάδα του ΟΦΗ, ώστε να γνωρίσει άπαντες πριν τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει την Πέμπτη.

Εδώ και εβδομάδες όλα στο Ηράκλειο κινούνται σε «ρυθμούς» Μπούση, με την πολυαναμενόμενη άφιξη του νέου «αφεντικού» του συλλόγου να πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν δήλωσε παρά ελάχιστα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», πριν αποχωρήσει. Εξάλλου την Πέμπτη θα μιλήσει αναλυτικά για τα σχέδια που έχει για τον ΟΦΗ, παρουσία των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν, τον Ηλία Πουρσανίδι και τους Γιάννη & Γιώργο Σαμαρά.

Πριν τη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Ibis το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00), ο Μπούσης παρέθεσε δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Stella Island, ώστε να γνωριστούν ενόψει της επικείμενης συνεργασίας τους.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 20:30, με τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας να φτάνει λίγο μετά τις 22:00 στον χώρο και να χαιρετάσει δια χειραψίας καθέναν από τους παίκτες, τα μέλη του προπονητικού τιμ και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ. Το «παρών» έδωσε και ο νέος τιμ μάνατζερ των Κρητικών, Γρηγόρης Τσινός, ένας ακόμα παλιός παίκτης του συλλόγου που θα αναλάβει πόστο στη νέα «εποχή» για τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα