Φυσική κατάσταση και τακτική στον ΠΑΟΚ

Φυσική κατάσταση και τακτική στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Φυσική κατάσταση και τακτική στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το απόγευμα της Τετάρτης (17/10) την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με απόντες τους Δημήτρη Πέλκα και Μαουρίσιο, που τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στο ισχίο.

Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε θεραπεία, ώστε να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ διπλές θεραπείες ακολουθεί κι ο Μαουρίσιο, που έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει προθέρμανση με μπάλα, παιχνίδια αντοχής τρεις εναντίον τριών και τακτική.

Οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων, ενώ οι αμυντικοί στην ανασταλτική λειτουργία.

Την Πέμπτη (18/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο προπονητικό του κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα