Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ζητά μετάθεση του ντέρμπι της Τούμπας, τι προκύπτει από Βασιλειάδη

Δημήτρης Τομαράς
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ζητά μετάθεση του ντέρμπι της Τούμπας, τι προκύπτει από Βασιλειάδη

bet365

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, η Super League δεν συναινεί αλλά ο Υφυπουργός Βασιλειάδης μπορεί να επικαλεστεί λόγους δημοσίας τάξης και να αποφασίσει την μετάθεση του αγώνα.
Η νεότερη ενημέρωση για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Οκτωβρίου, αναφέρει πως ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε την μετάθεση της αναμέτρησης. Η Λίγκα με επιστολή που έχει στείλει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού τόνιζε πως δεν συναινεί με την εισήγηση της Αστυνομίας.
Σε μία τέτοια περίπτωση εάν τελικώς η Super League δεν δώσει θετική απάντηση για μετάθεση της αναμέτρησης τότε όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Γιώργου Βασιλειάδη θα παρέμβει ο Υφυπουργός. Θα λειτουργήσει βάση Νόμου και σύμφωνα με τα ζητήματα της δημόσιας τάξεως θα αλλάξει ημερομηνία τέλεσης του ματς. Η διαρροή από το Υφυπουργείο πάντως ανέφερε πως «η Super League είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα