«Πάτησε» Ηράκλειο ο Μπούσης: «Μακάρι ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό» (pics)

«Πάτησε» Ηράκλειο ο Μπούσης: «Μακάρι ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό» (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Πάτησε» Ηράκλειο ο Μπούσης: «Μακάρι ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό» (pics)

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης έφτασε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης, ενόψει της αυριανής παρουσίασης του σχεδίου του για τον ΟΦΗ. «Χαρούμενος εδώ, μακάρι ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή», αρκέστηκε να σχολιάσει.

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του νέου «αφεντικού» της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε δίχως απρόοπτα. Το απόγευμα της Τετάρτης και στις 16.55 η πτήση της Aegean προσγειώθηκε στην κρητική πρωτεύουσα και ο Μιχάλης Μπούσης έκανε την εμφάνισή του στο νησί, συνοδευόμενος από τον μεγάλο του γιο, Δημήτρη και τον Αντζελο Παλυβό, μέλος της οικογένειας του και μέλος του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στην αίθουσα υποδοχής ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έκανε δηλώσεις, αρκούμενος στο εξής: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη, θέλω να πάρουμε καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο που θα τον φιλοξενήσει, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα έχει συναντήσεις με τα στελέχη της ΠΑΕ, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την αυριανή προγραμματισμένη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ibis, όπου θα παρουσιάσει τα πλάνα του για τον ΟΦΗ, ως ο νέος μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε: Μιχάλης Μπούσης: Ο «θείος» απ’ το Σικάγο που θέλει να αλλάξει τον ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα