Η στάση του Φορτούνη για το λάθος του που αποτελεί παράδειγμα...

Η στάση του Φορτούνη για το λάθος του που αποτελεί παράδειγμα...

Δημήτρης Τομαράς
Η στάση του Φορτούνη για το λάθος του που αποτελεί παράδειγμα...

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης ως αρχηγός του Ολυμπιακού έσπευσε να αναγνωρίσει το λάθος του και ενώπιον του αρμόδιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, δείχνοντας μία στάση που αποτελεί παράδειγμα.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δώσει και το παράδειγμα για την ομάδα αλλά και την ευθύνη του αρχηγού. Ένας αρχηγός δεν είναι μόνο για τα... εύκολα. Κυρίως είναι για τα δύσκολα. Ο Φορτούνης έκανε λάθος με τον πανηγυρισμό του κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το αναγνώρισε πλήρως και το έκανε διότι - όπως ξεκαθάριζε και ο ίδιος - πραγματικά μετάνιωσε και όχι για να αποφύγει την ποινή. Η τιμωρία άλλωστε όπως τονίσαμε και νωρίτερα θα ήταν συγκεκριμένη βάση της κλήσης του: μία αγωνιστική και 80 ευρώ. Το έκανε και για να δείξει το πως πρέπει να φέρονται σε τέτοιες περιστάσεις αλλά και για να υπερασπιστεί και τον σύλλογο, όπως θεώρησε ότι όφειλε να κάνει.

Χαρακτηριστικά πριν την εκδίκαση ο διεθνής χαφ έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες στους δικηγόρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ετοιμασία της απολογίας του: «Πραγματικά τι αξία και σημασία έχει να πω πόσο κοντά ήμουν στην εξέδρα και εάν φώναξα την φράση ή όχι;
Γιατί να το συζητάμε και να μου κάνετε αυτήν την ερώτηση; Έκανα λάθος. Είδα και εγώ το video και πραγματικά ήταν μία εικόνα που δεν ήθελα να δω για μένα. Ήταν κάτι που πάνω απ' όλα δεν άρεσε σε μένα. Ζητάω συγγνώμη και φυσικά από την Πειθαρχική Επιτροπή για το λάθος μου. Το έκανα και πρέπει να τιμωρηθώ. Όλα τα άλλα δεν μετράνε». Αναμφίβολα λοιπόν συνολικά η στάση του Κώστα Φορτούνη σε αυτήν την περίπτωση ήταν εξαιρετική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα